Alle winkels Hubo België

Kies jouw locatie en check alle Hubo folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In de jaren 30 van vorige eeuw werd onder leiding van de heer Heidendahl, eigenaar van Houthandel Utrecht, een nieuw bedrijf opgericht, waarvan verschillen de filialen in Nederland werd samengevoegd in het zusterbedrijf Houtribo en hiermee werd de basis gelegd voor het latere ontstaan van de Hubo keten .  In 1969 introduceerde Houthandel Utrecht het merk Hubo, hét bedrijf van bouwmaterialen voor particulieren.  De naam Hubo staat voor Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie.  In Nederland zijn er ruim 230 Nederlandse filialen die eigendom zijn van franchise-ondernemers.

Vanaf 1972 zijn er ook Hubo vestigingen in België geopend.  Ten slotte werd Hubo België verkocht aan drie Belgische investeerders.  Zo werd Hubo België een 100% Belgische organisatie.  Vandaag zijn er meer dan 125 winkels verspreid over heel het land.  Ondertussen staat Hubo België op een stevige tweede plaats in de doe-het- zelf sector en is doorheen de jaren een begrip geworden.  Hubo werd voor de 5de keer op rij verkozen tot “Beste Winketen 2013” in de categorie “Bouwmarkten”.

Hubo heeft voor de doe-het-zelver een uitgebreid en heel kwalitatief assortiment merkproducten.  Het winkelaanbod van Hubo telt zo’n 25.000 doe-het-zelf artikelen en andere voor in en rond het huis.  De Hubo winkels hebben een oppervlakte van 2.000 m² tot meer dan 3.000 m².

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord