Alle winkels Kwantum België

Kies jouw locatie en check alle Kwantum folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1976 werd in Woudenberg (Nederland), door de heer Joop steenbergen, de eerste Kwantum-winkel geopend onder de naam Kwantum Hallen.  Het was een groothandel in vinyl en nylon, Vinylon.  Bij de oprichting was de Kwantum Hallen bedoeld als een nieuwe afzetmarkt voor doe-het-zelf-artikelen en de vloerbedekkingen van Vinylon.  Kwantum Hallen werkte volgens het zelfdbedieningsconcept en bleek hiermee succesvol te zijn.  In 1986 werd Kwantum hallen verkocht aan het detailhandelsconcern Macintosh en stond aan de vooravond van een nieuw begin.   De naam Kwantum Hallen werd hierbij ingekort naar Kwantum.  Het aantal filialen steeg in de loop der decennia.  Ondanks de recessie blijft Kwantum groeien.  In 2010 werd de eerste vestiging over de grens in België geopend.  De hoofdzetel is in Tilburg, Nederland.

Kwantum is de grootste woondiscounter van de Lage Landen met ruim 110 vestigingen in België en Nederland.  Kwantum is gespecialiseerd in huishoudelijke artikelen, gordijnen, behang, verf, verlichting, vloerbedekking, laminaat, meubelen, tuinmeubelen, keuken- en woondecoratie, opbergartikelen en gereedschap.  Kwantum wil zich nadrukkelijk in Nederland en België manifesteren.  Bij Kwantum heeft zo’n 1.750 medewerkers.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord