Alle winkels Overstock België

Kies jouw locatie en check alle Overstock folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In tegenstelling tot wat onze naam doet veronderstellen, is Overstock al lange tijd niet meer de magazijnverkoper die het ooit was.  We zijn sinds 2004 met veel succes gegroeid tot een volwaardig winkelconcept.  In de 28 verkoop-punten voelen de ware liefhebbers van het betere interieur- en tuinmeubilair zich meteen thuis.  Het aanbod is sterk gepositioneerd wat prijs en kwaliteit betreft.  Een waardevolle troef, net als ons hart voor hout. 

In hun meubelwinkels heb je een ruim aanbod en kan je kiezen voor een eetkamer dat volledig opgebouwd is uit één bepaalde stijl.  Ofwel kan je kiezen voor een tafel, stoelen en kast in verscheidene uitvoeringen die je dan met elkaar samenstelt tot de eetkamer van je dromen.  Bij Overstock vind je een heel ruim gamma tuinmeubelen in verschillende materialen en afwerkingen.  De collectie gaat van klassiek landelijk tot zeer modern design.  En dit alles aan een prijs/kwaliteitverhouding, zoals je dat van Overstock mag verwachten.

Overstock selecteert enkel en alleen eerlijke producten geproduceerd in onberispelijke omstandigheden en uit hout dat afkomstig is uit goede beheerde bossen.  Overstock heeft 31 verkooppunten in heel België.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord