Alle winkels Seats and Sofas België

Kies jouw locatie en check alle Seats and Sofas folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Seats and Sofas België is in 1998 opgericht in Wommelgem en is dé Europese specialist en Giant Take Away in zitmeubelen.  Dankzij dit uniek concept kunt u deze direct uit voorraad meenemen en hoeft u niet lang op uw nieuwe salon te wachten.  Door hun wereldwijde aankoop slaagt Seats and Sofas er telkens weer in  hun uitgebreide collectie af te stemmen aan de laatste nieuwe trends, steeds aan de laagst mogelijke prijzen.  Bij Seats en Sofas staat betaalbaarheid en comfort voorop.  De medewerkers doen er alles aan u te helpen bij het kiezen van een zitmeubel dat volledig bij uw wensen en woonstijl past.  Daarom zijn praktisch alle modellen in de collectie leverbaar in een ruime waaier bekledingssoorten, zoals leder en stof.  Seats and Sofas heeft een ruim aanbod: hoeksalons, loungesalons, zetels, relaxzetels, 1-zits, 2-zits, 3-zits, 4-zits, pouffes, salons met bed-functies, l-combinaties, ….

Wat voor salon u ook zoekt, bij Seats and Sofas altijd aan het juiste adres.  Laat u verassen door het ruime aanbod en verscheidenheid van hun zitmeubelen.  Seats and Sofas heeft 5 vestigingen in Vlaanderen en 2 in Wallonië.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord