Alle winkels Weba België

Kies jouw locatie en check alle Weba folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


De roots van het huidige WEBA liggen in Aalst, meer specifiek in de WeekendBeurs Aalst waar men witgoed verkocht.  WEBA besloot na een aantal jaren Aalst in te ruilen voor Gent naar een leegstaand fabriekspand aan de Vliegtuiglaan.  Familietwisten leidden echter tot het faillissement van het bedrijf.  De oude fabriek begon steeds meer te verkommeren.  Ongeveer datzelfde moment, in 1982, begon de familie Dewitte een meubelzaak in Deinze onder de naam ‘Troef’.  In 1985 vond zij dat de tijd gekomen was om uit te breiden.  Omdat Gent nog braakliggend terrein was qua meubelaanbod werd Gent uitgekozen voor een tweede vestiging.  Lieven Dewitte ging samen met een van haar broers naar Gent en startte er in de leegstaande WEBA-fabriek het nieuwe WEBA.  Dit bleek al snel een goede keuze te zijn want amper zes maanden later overtroffen de verkoopcijfers van Gentse al die van Deinze.

WEBA is een gezond en florerend bedrijf.  Het concept zit goed in elkaar en mensen krijgen een goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

WEBA heeft winkels in Gent, Deinze en Mons.  In totaal heeft het bedrijf 30.000 m² aan winkels en 60.000 m² magazijnen.  WEBA heeft een omzet van € 75.000.000.  Er zijn in de groep meer dan 150 personen tewerkgesteld..

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord