Alle winkels Albert Heijn België

Kies jouw locatie en check alle Albert Heijn folders en aanbiedingen dichtbij jou
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


In 1887 nam de 21-jarige Albert Heijn (AH) in Oostzaan een klein kruidenierswinkeltje over van zijn vader.  De jonge man breidde zijn zaak al snel uit met een winkel in Purmerend en begon zelfgebakken koekjes en zelfgebrande koffie te verkopen.  Ook bouwde hij verder zijn totale assortiment uit, zodat er in de winkels altijd een ruime keuze was.

De naam Albert Heijn stond in 1910 op meer dan 10 winkels.  Acht jaar later zette hij de belangrijke stap om producten onder zijn eigen naam te verkopen.  De winkelketten groeide verder uit en kwam telkens met nieuwe producten en meer service.

In 1952 opende Albert Heijn in Nederland de eerste zelfbedieningszaak.  Dit was een revolutie: klanten werden niet meer op hun beurt bediend, maar konden zelf producten nemen bij het voorbijgaan aan de winkelrekken.  Kort daarna volgden er nog vijf Albert Heijn-supermarkten.  Albert Heijn groeit uiteindelijk uit tot de grootste kruidenier van Nederland.  Vandaag heeft Albert Heijn meer dan 700 winkels en een webwinkel.

In 2011 opent in Brasschaat de eerste Belgische Albert-Heijn-winkel.  Naast het gekende Nederlandse aanbod, biedt de Belgische Albert Heijn tevens een ruim assortiment van 1.500 unieke Belgische producten aan.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord