Alle winkels Makro België

Kies jouw locatie en check alle Makro folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Makro is een zelfbedieningsgroothandel (een groothandel opgezet als een supermarkt) en opende voor het eerst haar deuren in 1970 te Deurne.  In Vlaanderen heeft Makro vier filialen, gevestigd te Deurne (bij Antwerpen), Eke (bij Gent), Sint Pieters Leeuw (Brussel) en Machelen (bij Brussel).  In Wallonië heeft Markro 2 filialen gevestigd te Alleur en Lodinsart.

Aanvankelijk was de Makro alleen voor zelfstandigen en bedrijven. Later zijn dan ook particulieren toegelaten hun aankopen te doen.

Op vertoon van de identiteitskaart aan de klantenreceptie van de Makro-winkel wordt een Makro-kaart aangemaakt.  Aan de ingang houden werknemers controle op het bezit van deze kaart.

Makro maakt deel uit van METRO Cash & Carry.

Vanaf 2003 heeft België ook zijn METRO-winkels.

De toegang tot METRO Cash & Carry Belgium is echter alleen voorbehouden voor horeca-professionals en handelaars.

Vandaag zijn er op ruim 600 plaatsen in 33 landen Makro en Metro Cash & Carry winkels.

METRO Cash & Carry is op zijn beurt een onderdeel van de METRO Group.  METRO Group  is de derde grootste winkelketen ter wereld.

METRO Group realiseerde in 2010 met zijn 283.000 werknemers in 2100 verkooppunten een omzet van €67 miljard.  Dankzij de grote internationale aankoopkracht van de METRO Group vind je bij Makro de meest voordelige prijzen om de Belgische markt.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord