Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Makro België

Kies jouw locatie en check alle Makro folders en aanbiedingen dichtbij jou

Makro is een zelfbedieningsgroothandel (een groothandel opgezet als een supermarkt) en opende voor het eerst haar deuren in 1970 te Deurne.  In Vlaanderen heeft Makro vier filialen, gevestigd te Deurne (bij Antwerpen), Eke (bij Gent), Sint Pieters Leeuw (Brussel) en Machelen (bij Brussel).  In Wallonië heeft Markro 2 filialen gevestigd te Alleur en Lodinsart.

Aanvankelijk was de Makro alleen voor zelfstandigen en bedrijven. Later zijn dan ook particulieren toegelaten hun aankopen te doen.

Op vertoon van de identiteitskaart aan de klantenreceptie van de Makro-winkel wordt een Makro-kaart aangemaakt.  Aan de ingang houden werknemers controle op het bezit van deze kaart.

Makro maakt deel uit van METRO Cash & Carry.

Vanaf 2003 heeft België ook zijn METRO-winkels.

De toegang tot METRO Cash & Carry Belgium is echter alleen voorbehouden voor horeca-professionals en handelaars.

Vandaag zijn er op ruim 600 plaatsen in 33 landen Makro en Metro Cash & Carry winkels.

METRO Cash & Carry is op zijn beurt een onderdeel van de METRO Group.  METRO Group  is de derde grootste winkelketen ter wereld.

METRO Group realiseerde in 2010 met zijn 283.000 werknemers in 2100 verkooppunten een omzet van €67 miljard.  Dankzij de grote internationale aankoopkracht van de METRO Group vind je bij Makro de meest voordelige prijzen om de Belgische markt.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!