Alle winkels Red Market België

Kies jouw locatie en check alle Red Market folders en aanbiedingen dichtbij jou
No Catalogs
Er is op dit moment geen folder beschikbaar van deze winkel, gelieve andere folders te bekijken uit deze categorie!
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Red Market is een totaal nieuw en uniek winkelconcept in België.  Doordat u elk product dat u aankoopt zelf scant, kan Red Market de prijzen laag houden.  Red Market staat voor goedkoop, snel en slim winkelen.  Bij Red Market betaalt u niet voor de overbodige winkelluxe en onnodige kosten.  Daarentegen geniet je wel van de laagste prijs.  Er is ook geen tijdverlies door gebrek aan efficiëntie zoals: geen kleingeld voor uw karretje, gemakkelijk stapelen dankzij de slimme winkelroute, een eenvoudig maar compleet assortiment dat kiezen gemakkelijk maakt, geen wachtrijen bij de bakker, slager en visboer want alles ligt klaar, geen lange wachtrijen aan de kassa’s dankzij self-scanning, uw boodschappen aan de kassa niet meer uitladen.  Er is ook geen overaanbod meer aan producten, enkel kwalitatieve producten waarnaar u op zoek bent.  Wat bent u bovendien met 20 verschillende soorten minarine als u er maar één nodig heeft?

Red Market is onderdeel van Delhaize Group en heeft momenteel 6 winkels in Wallonië en investeert volop in nieuwe winkel.  Binnenkort kunt u wellicht ook in uw buurt snel en goedkoop winkelen.

 

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord