Foldercheck.be maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Meer info

cover

Alle winkels Trafic België

Kies jouw locatie en check alle Trafic folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden

Trafic is opgericht tijdens de jaren ’80 (1980) en is de winkel waar iedereen welkom is.  Het bedrijf is gespecialiseerd in doordachte koopjes in de non-foodsector.  Trafic heeft ruim 20.000 artikelen van onberispelijke kwaliteit, seizoensgebonden of permanent zoals: carnaval, cosmetica, cultuur, decoratie, dierenverzorging, drogisterij, home-huishoud, keuken, mode, snoepgoed & speelgoed. 

Trafic heeft ook grote merken aan de laagste prijs in jouw regio.  U vindt er: (1) Een ruim aanbod textiel voor het ganse gezin, gaande van handdoeken tot de meest modieuze artikelen. (2) Een vast aanbod ideetjes voor: binnenhuisdecoratie, schoonmaak, ontspanning, autoshop, speelgoed, games, …  (3)  200m² seizoensgebonden aanbod waar u artikelen van het specifiek moment vindt, ‘van terug naar school’ tot ‘Sinterklaas’, van eindejaarsgeschenken tot tuinmeubelen, ….  (4) Elke week exclusieve voordelen in beperkte mate.  Van wasmachines aan 199 euro tot T-shirts aan 1,99 euro.

Maar bewust aankopen is niet alleen de laatste prijs van de markt.  Het gaat eveneens om onberispelijke kwaliteit.  Elk artikel wordt eerst zorgvuldig geselecteerd voor de beste  prijs/kwaliteit verhouding.

Lees meer
notification circle blue
Hallo! We hebben zojuist een nieuwe (brandName) folder online geplaatst. Bekijk de folder HIER en bespaar geld!