Alle winkels Trafic België

Kies jouw locatie en check alle Trafic folders en aanbiedingen dichtbij jou
Populaire steden
i

Dit formulier verzamelt de volgende gegevens: jouw naam, jouw e-mail adres, jouw geslacht en jouw stad. Deze gegevens zullen gebruikt worden om je regelmatig gepersonaliseerde e-mails met geselecteerde promoties te verzenden. Je gegevens zullen enkel worden gebruikt om je een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienst te leveren. We zullen deze gegevens enkel ter beschikking stellen aan onze partnersplatforms waarop we beroep doen voor de levering van de dienst.


Trafic is opgericht tijdens de jaren ’80 (1980) en is de winkel waar iedereen welkom is.  Het bedrijf is gespecialiseerd in doordachte koopjes in de non-foodsector.  Trafic heeft ruim 20.000 artikelen van onberispelijke kwaliteit, seizoensgebonden of permanent zoals: carnaval, cosmetica, cultuur, decoratie, dierenverzorging, drogisterij, home-huishoud, keuken, mode, snoepgoed & speelgoed. 

Trafic heeft ook grote merken aan de laagste prijs in jouw regio.  U vindt er: (1) Een ruim aanbod textiel voor het ganse gezin, gaande van handdoeken tot de meest modieuze artikelen. (2) Een vast aanbod ideetjes voor: binnenhuisdecoratie, schoonmaak, ontspanning, autoshop, speelgoed, games, …  (3)  200m² seizoensgebonden aanbod waar u artikelen van het specifiek moment vindt, ‘van terug naar school’ tot ‘Sinterklaas’, van eindejaarsgeschenken tot tuinmeubelen, ….  (4) Elke week exclusieve voordelen in beperkte mate.  Van wasmachines aan 199 euro tot T-shirts aan 1,99 euro.

Maar bewust aankopen is niet alleen de laatste prijs van de markt.  Het gaat eveneens om onberispelijke kwaliteit.  Elk artikel wordt eerst zorgvuldig geselecteerd voor de beste  prijs/kwaliteit verhouding.

Lees meer

Voor het garanderen van de servicekwaliteit maakt Foldercheck.be gebruik van cookies, waarvan sommige nodig zijn om Foldercheck.be blijvende te houden. U kunt op elk gewenst moment cookies beheren in uw browserinstellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen. Ontdek hoe dat te doen in instellingen

Akkoord